back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δέσμευση Α. Γεωργιάδη για αλλαγή στους Κώδικες

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό στον οποίο καταλόγισε προσωπική ευθύνη για την υπόθεση με τις μετατάξεις, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη τόλιο ο  κ. Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι είναι το νέο. Ο Μαυρογιαλούρος του 60 είναι το νέο; Παραδέχτηκε, ότι και στο παρελθόν προφανώς έχουν γίνει τέτοια πράγματα», ενώ αναφερόμενος στη συγγνώμη που ζήτησε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, σημείωσε ότι «δεν απευθυνόταν προς τον ελληνικό λαό, αλλά προς τους συντρόφους της, καθώς έτσι χάνουν ψήφους στις επικείμενες εκλογές».

Σε ερώτηση για τους κώδικες ποινικού δικαίου και ποινικής δικονομίας, καταλόγισε σπουδή στην Κυβέρνηση να ψηφίσει άρον άρον και μόνη της μια κατ’ εξοχήν συναινετική διαδικασία και είπε
ότι: «Πιστεύω, ότι πίσω από αυτή την απόφαση κρύβονται πολιτικά συμβόλαια. Γνωρίζετε ότι θα αποφυλακιστούν 3500 άνθρωποι; Η πρεμούρα της Κυβέρνησης είναι εξαιρετικά ύποπτη». Δεσμεύθηκε πάντως ότι η ΝΔ θα προχωρήσει σε αλλαγές στους κώδικες στο μέλλον.

Αναφερόμενος τέλος στην επίθεση του Πρωθυπουργού στους Ευρωπαίους πιστωτές, τόνισε «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε σύγκρουση με τους έξω, δυσκολεύει τη δουλειά των επόμενων. Πρόκειται για άλλη μια πράξη ακραίας ανευθυνότητας του Αλέξη Τσίπρα».

Νewsroom Aθήνα 9.84

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα