back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις ανηλίκων για ληστείες- Σπείρα πορτοφολάδων στην ηλεκτρικό

Διαβάστε επίσης

Δύο 15χρονοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία για ληστείες εις βάρος ανήλικων σε διάφορες περιοχές της Αττικής ενώ κατηγορούνται και άλλα τρία άτομα, το ένα εκ των οποίων είναι έγκλειστο στη φυλακή.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες σε ομάδα 3-4 ατόμων ακινητοποιούσαν τα θύματά τους με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριών και τους αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ήδη έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 12 ληστείες ανηλίκων.

Πορτοφολάδες στον Ηλεκτρικό

Μέλη σπείρας που πραγματοποιούσαν κλοπές εις βάρος επιβατών στον ηλεκτρικό, συνέλαβε η αστυνομία. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς δύο άνδρες (27 και 37 ετών) και μία γυναίκα (27 ετών) ενώ αναζητούνται 3 ακόμα συνεργοί τους.

Λίγο πριν τη σύλληψή τους οι δράστες είχαν αφαιρέσει πορτοφόλι αλλοδαπού επιβάτη μέσα στον συρμό του ηλεκτρικού από Ομόνοια προς Βικτώρια ενώ είχαν αποπειραθεί να ανοίξουν σακίδιο πλάτης άλλου επιβάτη.

Σύλληψη αστυνομικού για ναρκωτικά

Για ναρκωτικά συνελήφθη ένας αστυνομικός στη Χαλκιδική και ήδη με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος του.

Ο αστυνομικός εντοπίστηκε να βγαίνει από σπίτι όπου προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης αξίας 100 ευρώ. Στον έλεγχο που έγινε εντός της οικίας βρέθηκαν ποσότητες διάφορων ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα.

Δ.Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα