back to top
19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-2, 7-5 επί της Αντρέα Πέτκοβιτσ και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης.

Με μία ακόμα καλή εμφάνιση εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-2, 7-5 της Αντρέα Πέτκοβιτσ και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης.

Με κεκτημένη ταχύτητα η 23 χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2. Με ένα γρήγορο break προηγήθηκε με 3-0, δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην αντίπαλό της και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα άλλαξαν. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους με τη Σάκκαρη να σώζει δύο break point πριν κάνει εκεί break στο σερβίς της αντιπάλου της για να φτάσει στην επικράτηση με 7-5 και να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Αυτό που περιμένει να μάθει η Μαρία Σάκκαρη είναι ποια αθλήτρια θα βρεθεί στο δρόμο της στον πρώτο γύρο. Σύμφωνα με την κλήρωση οι πιθανές αντίπαλες της στον πρώτο γύρο του είναι οι Σερένα Γουίλιαμς, Αρίνα Σαμπαλένκα, Ντάρια Κασάτκινα, Μάντισον Κις, Άιλα Τομλάνοβιτς, Ανέτ Κονταβελτ, Καρολίν Γκαρσία, Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και Ελισαμπέτα Κοτσιαρέτο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα