back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Γιάγια Τουρέ

Διαβάστε επίσης

Τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα του βάζει ο Γιάγια Τουρέ προκειμένου να στραφεί στην προπονητική, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του 36χρονου άσου, Ντμίτρι Σελούκ μέσω twitter.

Ο Ντμίτρι Σελούκ, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη στο ρωσικό sport24.ru και αναφέρθηκε στην καριέρα του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή. Ο Σελούκ μίλησε και για τον Ολυμπιακό, την τελευταία ομάδα του Γιάγια Τουρέ, αποκαλύπτοντας τους λόγους της αποχώρησής του από τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιάγια Τουρέ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν συμφωνήσει να αναλάβει πόστο βοηθού προπονητή, συνεχίζοντας να αγωνίζεται. Αυτό τελικά δεν συνέβη και αυτός ήταν ο λόγος, κατά τον Σελούκ, για τον οποίο ο Τουρέ αποχώρησε πρόωρα από τον Ολυμπιακό.

Η τοποθέτηση του Σέλουκ για τον Ολυμπιακό:

“Είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να βοηθός προπονητή που θ’ αγωνίζεται και ταυτόχρονα θα μελετά για το δίπλωμα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, στον οποίο ο Γιάγια είχε αρχίσει την καριέρα του, υποσχέθηκε πως θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Όταν όμως πήγαμε εκεί πολλοί στην ομάδα δεν το αποδέχθηκαν και δεν ήθελαν να μοιραστούν τις αρμοδιότητές τους. Ο Τουρέ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ μπορούσε να μείνει και να πληρώνεται. Έχει σπουδαία καριέρα και δεν είναι ζητιάνος που κάνει τα πάντα για το χρήμα…”

Οι τίτλοι του Τουρέ

Ο 36χρονος Τουρέ ολοκλήρωσε μια τεράστια καριέρα στην οποία κατέκτησε ένα Champions League (με την Μπαρτσελόνα), 3 πρωταθλήματα Αγγλίας (με την Σίτι), 1 Κύπελλο Αγγλίας, 3 Λιγκ Καπ Αγγλίας, 1 Σούπερ Καπ Αγγλίας, 2 πρωταθλήματα Ισπανίας (με την Μπαρτσελόνα), 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Ισπανικό Σούπερ Καπ, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Παγκόσμιο Συλλόγων, 1 πρωτάθλημα Ελλάδος (με τον Ολυμπιακό), 1 Κύπελλο Ελλάδος και 1 Κόπα Αφρικα με την Εθνική Ελεφαντοστού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα