back to top
17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαξίμου: Στο Ζάππειο το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τις φοροελαφρύνσεις

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου οικονομικού επιτελείου – Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να αναχωρεί λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Από το Ζάππειο Μέγαρο, στις επτά το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ανακοινώσει δέσμη μέτρων στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής που ήδη έχει προαναγγείλει. Πολιτική που εστιάζει στις φοροελαφρύνσεις και τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου. Παρόντες στη σύσκεψη του Μαξίμου ήταν μεταξύ άλλων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως προανήγγειλε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τα μέτρα θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και δεν θα είναι εφάπαξ. Οι υπό εξαγγελία κυβερνητικές παροχές και στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του κυβερνητικού κλιμακίου και των Θεσμών, που επίσης θα έχουν συναντήσεις για τον χρηματοπιστωτικό τομέα και την πορεία των μεταρρυθμίσεων.

«Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις που θα φέρει η κυβέρνηση και αναλόγως θα πράξουμε«, δήλωσε στο «ΠρακτορείοFM» ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ, Χρίστος Δήμας.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα