back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκουαρδιόλα: «Είναι σκληρό.Το αποδεχόμαστε και πρέπει να αντιδράσουμε στο πρωτάθλημα»

Διαβάστε επίσης

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Τότεναμ για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, ζήτησε από τους παίκτες της Μάντσεστερ Σιτι να βγάλουν αντίδραση στο πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε βάλει στόχο να κάνει το “4 στα 4” σε κατάκτηση τίτλων στο φινάλε της σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που το 4-3 στον δεύτερο προημιτελικό, έδωσε την πρόκριση στην Τότεναμ για τα ημιτελικά του Champions League.

Οι “πολίτες” θα κυνηγήσουν δύο στόχους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας έχοντας ήδη στη συλλογή τους το League Cup, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να δηλώνει υπερήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο της Σίτι και να ζητάει αντίδραση στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τοτεναμ το ερχόμενο Σάββατο.

Οι δηλώσεις του Γκουαρδιόλα:

“Ναι, είναι σκληρό. Είναι πολύ σκληρό αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για όλο τον κόσμο. Κάναμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο. Πετύχαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν αλλά οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Τότεναμ και να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα ημιτελικά” και πρόσθεσε:

“Είμαι πολύ υπερήφανος, ειδικά για τους φιλάθλους για την αντίδρασή τους. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ έτσι το στάδιό μας. Στενοχωριόμαστε για τον κόσμο μας, ξέρουν οτι δώσαμε τα πάντα αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και δυστυχώς δεν είμαστε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να αντιδράσουμε το Σάββατο αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο τώρα, θα πρέπει να κοιμηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι.

Παλέψαμε πολύ, εννέα με δέκα μήνες για την κατάκτηση της Premier League. Είναι στα χέρια μας”.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα