back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Διάλογος με αρκούδες μεταξύ Δ.Σαββόπουλου και Π.Πολάκη

Διαβάστε επίσης

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Πολάκη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του θυμίζει «Αρκουδιάρη» και όπως ήταν αναμενόμενο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έσπευσε να του απαντήσει μέσω facebook.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή του Σκάι «αν ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το δείγμα του μέσου πολιτικού της αντιπολίτευσης» ο δημοφιλής τραγουδοποιός απάντησε αρχικά «δεν θα το έλεγα» για να συμπληρώσει ότι «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω facebook στον Διονύση Σαββόπουλο, γράφοντας τα εξής:

Διονύση της “σύγκεντρωσης που ανάβει κι άλα ειν συνειδητά” των φοιτητικών μας χρόνων……

Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βόσκος …

Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλύς του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι

ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε ,έβρισες και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των “φιλόξενων” ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!!

Ν.Κομνηνού

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα