back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Champions League: Η Ρεάλ με την εμπειρία της 2-1 τον Άγιαξ (vid)

Διαβάστε επίσης

Η Ρεάλ πέρασε δύσκολες στιγμές στο Άμστερνταμ, αλλά τελικά έφυγε νικήτρια με 2-1 απέναντι στον Άγιαξ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Άγιαξ με πίεση ψηλά στο γήπεδο, δυσκόλεψε πολύ τη Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο και την έφερε σε δύσκολη θέση αρκετές φορές. Οι παίκτες του «Αίαντα» βρίσκονταν διαρκώς στην επίθεση και στο 26΄ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τάντιτς πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κουρτουά.

Στο 36΄ ο Βέλγος τερματοφύλακας έκανε μεγάλη απόκρουση στο πλασέ του Ζίγεκ, ενώ στο 37΄ ο Σκόμινα ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων χρησιμοποιώντας το VAR σε μια δύσκολη φάση. Σε κεφαλιά του Ντε Λιχτ ο Κουρτουά έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Αργεντινός αμυντικός σκόραρε με κεφαλιά, αλλά μετά τη χρήση του βίντεο ο Σκόμινα αποφάνθηκε ότι ο Τάντιτς βρισκόταν σε αντικανονική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ με την εμπειρία και την ποιότητά της άνοιξε το σκορ στο 60ό λεπτό, όταν ο Βινίσιους πάσαρε στον Μπενζεμά, που νίκησε εύκολα τον Ονάνα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 75΄ ο Νέρες γύρισε την μπάλα από αριστερά στο πέναλτι, με τον Ζίγιεκ να ισοφαρίζει. Ο Άγιαξ δεν απέφυγε την ήττα, καθώς σε νέα αντεπίθεση της Ρεάλ, ο Καρβαχάλ γύρισε στον Ασένσιο που έγραψε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΓΙΑΞ (Έρικ τεν Χαγκ): Ονάνα, Ντε Λιχτ, Φαν Ντε Μπεεκ, Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι, Μπλιντ, Σένε (73΄ Ντόλμπεργκ), Ντε Γιονγκ, Ζίγεκ, Ταλιαφίκο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σαντιάγκο Σολάρι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Ρεγκιλόν, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Βινίσιους (81΄ Ντίας), Μπέιλ (61΄ Λούκας), Μπενζεμά (73΄ Ασένσιο).

Γκολ και φάσεις του ματς

https://youtu.be/Ac2dPSeiaVc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα