back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει βήμα τετράδας κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με στόχο μια καθοριστική βαθμολογικά νίκη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Με ρεκόρ 12-8, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις μια νίκη πίσω από την Εφές (13-7) και την τέταρτη θέση το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Μπαρτσελόνα ακολουθεί τους Πειραιώτες από κοντά (11-9).

Η αναμέτρηση στο ΣΕΦ είναι κρίσιμη βαθμολογικά για τους ερυθρόλευκους που ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη για να αφήσει πίσω του τους Ισπανούς. Μέγαλο πλεονέκτημα αποτελεί η νίκη με 9 πόντους στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στον πρώτο γύρο, αλλά ο Μπλατ και οι παίκτες του δεν ασχολούνται καν με αυτό και θέλουν μόνο το ροζ φύλλο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη για να «κλειδώσει» όλα όσα έχει κατακτήσει μέχρι τώρα στο μαραθώνιο της Euroleague. Έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα επί της Μπασκόνια, επί του Παναθηναϊκού, επί της Χίμκι, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι μια απλή νίκη επί των Καταλανών για να έχει την απόλυτη άνεση.

Αν τα καταφέρει θα φτάσει στις 13 νίκες και θα έχει τρεις περισσότερες από την Μπάρτσα, που ναι μεν θα παραμείνει στις 11, αλλά θα υστερεί, έχοντας υποστεί δύο ήττες, στην ισοβαθμία.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στη σύνθεσή τους τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη. Χωρίς προβλήματα θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία). Τζάμπολ στις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

19:00 Χίμκι – Ζαλγκίρις Κάουνας Novasports 2
21:00 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Novasports 1
21:30 Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε Novasports 2
21:45 Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports 3

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπουντούτσνοστ
19:15 Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης
21:30 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές
22:00 Γκραν Κανάρια – Αρμάνι Μιλάνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα