back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τα Γιάννενα

Διαβάστε επίσης

Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα και από τους Ζωσιμάδες σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα αυτογκόλ των Σκόνδρα και Βούκοβιτς, αλλά «καθάρισε» ο Λάζαρος.

Ακόμα μία δύσκολη έδρα έβγαλε από το πρόγραμμα του ο Ολυμπιακός που νίκησε με 2-1 στα Γιάννενα τον ΠΑΣ σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη σερί νίκη μακριά από το Φάληρο. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να σημειώσει το γρήγορο γκολ που ζητούσε ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως αυτή τη φορά πλήρωσε τα λάθη και τη χαλαρότητα της άμυνας. Δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση, αλλά το γκολ του Λάζαρου στο 37’ έδωσε χάρισε στον Ολυμπιακό μία πολύ σημαντική νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αυτό που έπρεπε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 8’ Σκόνδρας (αυτ.), 14’ Βούκοβιτς (αυτ.), 37’ Χριστοδουλόπουλος

Κίτρινες: 23’ Μπουχαλάκης, 40’ Μπουκουβάλας, 72’ Παμλίδης, 84’ Ποντένσε, 93’ Αθανασιάδης

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Λίλα, Σιόντης (83’ Νάουμετς), Γιάκος (65’ Αθανασιάδης), Νικολιάς, Παμλίδης (80′ Ξύδας), Κρίζμαν

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης (86’ Νάτχο), Ποντένσε (93’ Τοροσίδης), Γκερέρο (71’ Χασάν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα