back to top
22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αναβάλλεται η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, επανέλαβε πως δεν θα γίνει η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ούτε κάποια δήλωση έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην Βουλή της πΓΔΜ.

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την αναβολή της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», είπε προ ολίγου ο κ. Καμμένος σε δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς αν αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τη συνεδρίαση της ΚΟ, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «όλα είναι συναρτώμενα».

Ταυτόχρονα, ερωτηθείς για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο Π. Καμμένος πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, είπε «είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).

Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα