back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Θ. Μαργαρίτης: «Αν η ψήφος της ΔΗΜΑΡ για τη συμφωνία των Πρεσπών συνδέεται με την επιλογή ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση, υπάρχει ζήτημα»

Διαβάστε επίσης

“ Αν η ψήφος της ΔΗΜΑΡ για τη συμφωνία των Πρεσπών συνδέεται με μια ιδιότυπη επιλογή ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση, υπάρχει ζήτημα. Από την ώρα που δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία, το λογικό είναι να πάμε σε εκλογές. Σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε όλα τα δεδομένα, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για τις οριστικές της επιλογές”. Αυτό τόνισε ο Θοδωρής Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τη στάση των 2.
Αναφερόμενος στη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ σε μια μετεκλογική συνεργασία, απάντησε “ Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι η συμπληρωματική δύναμη της ΝΔ, αλλά ούτε και του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θέλουμε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με μείωση των ποσοστών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε το ΚΙΝΑΛ να επιβάλλει εθνικές συναινέσεις”.
Σε ερώτηση για την τελική σύνθεση των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές, και τα σενάρια να τεθεί επικεφαλής στο Επικρατείας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κύριος Μαργαρίτης είπε “ Πρέπει να διευκολυνθεί και η ΔΗΜΑΡ και να αφήσει το αποτύπωμά της την επόμενη ημέρα των εκλογών. Να μην είναι μόνο ΠΑΣΟΚ, αλλά και ΔΗΜΑΡ”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα