back to top
22.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

22.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βουλή: Τα μεσάνυχτα ψηφίζεται ο προϋπολογισμός

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό, ο οποίος ψηφίζεται αύριο τα μεσάνυχτα, μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα περιοριστούν μόνο στα ζητήματα οικονομίας αλλά και σε ευρύτερα θέματα επικαιρότητας, όπως στο ζήτημα της ασφάλειας, με αφορμή και την σημερινή επίθεση στον ΣΚΑΪ.

Εν τω μεταξύ, την πρόθεση της κυβέρνησης για παράταση του εξωδικαστικού μηχανισμού εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, παραδέχθηκε για ότι το πλεόνασμα 3,5% είναι υπερβολικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι “too much”.

Αίσθηση πάντως και αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αναφορά της Κατερίνας Μάρκου, η οποία μεταξύ άλλων προανήγγειλε επιστροφή του ΔΝΤ στην Ελλάδα, όταν ο κ. Τσίπρας όπως είπε δεν θα είναι κυβέρνηση αλλά θα παρακολουθεί από την εξέδρα πετώντας πέτρες. Αποκάλεσε δε μεταξύ άλλων την Αριστερά «γυμνοσάλιαγκα που έρπει» και την κυβέρνηση «ξιπασμένη λιγούρικη δρακογενιά της πλάκας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωσε χαρακτηρίζοντας την ομιλία της βουλευτού της ΝΔ πολιτικά χυδαία, αλλά κατά βάση ανερμάτιστη, καταδεικνύοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι να ξαναγυρίσει η χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα