back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΑΛ: «Ματαιοπονούν όσοι ευελπιστούν να αναβιώσουν το βρώμικο 89»

Διαβάστε επίσης

«Το σχέδιο να πλήξουν, να σπιλώσουν και να διαλύσουν τη δημοκρατική παράταξη δεν θα περάσει», τονίζει σε άτυπη ενημέρωση του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη και συγγενικών του προσώπων, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τη Φώφη Γεννηματά στη Βουλή.

Ενδεικτικό πάντως του κλίματος συσπείρωσης είναι το σχόλιο της Φώφης Γεννηματά τα πρώτα λεπτά της συνάντησης της με τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο τού, όταν εκείνος της είπε χαρακτηριστικά «ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε όλοι μαζί να είναι πιο ευχάριστος ο λόγος» και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απάντησε «θα είναι γιατί θα είναι ημέρα των εκλογών».

Κατά τα άλλα, το ΚΙΝΑΛ εμμένει σε φουλ επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας μέσω στελεχών του ότι το σχέδιο να διαλύσουν την χώρα, το κράτος δικαίου και τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν θα περάσει.. Την Δημοκρατική Παράταξη θα την βρουν ξανά μπροστά τους, όπως και τον ελληνικό λαό».

Το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για προσπάθεια αναβίωσης του βρώμικου 89 από εκείνους που θέλουν να το πετύχουν σήμερα αλλά ματαιοπονούν, ενώ όπως αναφέρουν ο Αλέξης Τσίρπας, προκειμένου να συγκαλύψει την αποτυχία του και να διασωθεί από την κατάρρευση επιτίθεται κατά των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της για να διασώσει κάποιο εκλογικό ποσοστό επιβίωσης.

Εκτιμούν ότι η προσπάθεια να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό της ΟΝΕ, του Ευρώ, του Ελσίνκι, των μεγάλων έργων θα βγει μπούμερανγκ, ενώ κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει εντάξει στο προεκλογικό του οπλοστάσιο την χωρίς αρχές και όρια ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής. Βλέπουν από πίσω ένα παραθεσμικό σύστημα, έναν ιστό αράχνης φτιαγμένο από λάσπη, συκοφαντία και διαβολή. Έδρα του – όπως τονίζουν- είναι τα υπόγεια του Μαξίμου. Εκτελεστικός βραχίονας ο Ρασπούτιν, με συμμάχους τον ΣΥΡΙΖΑ , τους συμμάχους του στη δεξιά και την ακροδεξιά.

Εκτιμούν επίσης ότι η δικαστική εξέλιξη με τον Κώστα Σημίτη λειτουργεί ως αντιπερισπασμός για την κυβέρνηση γιατί θέλει να συγκαλύψει μια αλυσίδα άλλων υποθέσεων, με κορυφαία την καταγγελία του κ Καμμένου για τον Σόρος στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

Τέλος, το ΚΙΝΑΛ επιτίθεται και στη ΝΔ, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα που οι μάσκες έπεσαν παρακολουθεί αμήχανα , αν όχι ικανοποιημένα, να εξελίσσεται το πολιτικό σχέδιο της σκανδαλολογίας του κ. Τσίπρα πιστεύοντας από τη μεριά τους ότι θα προσκομίσουν εκλογικά οφέλη. Αγνοούν έτσι επιδεικτικά τις επιλεκτικές σχέσεις του «νεο- καραμανλισμού» και τη σύμπραξη του με τα κυβερνητικά σχέδια. «Και γι’ αυτούς η ιστορία φαίνεται ότι δεν έχει διδάγματα», καταλήγουν.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα