back to top
25.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

25.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο Αρης κέρδισε εκτός έδρας 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Διαβάστε επίσης

Σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Σουπερλίγκας ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι «κίτρινοι» άρχισαν ιδανικά το ματς, αφού στο 22ο δευτερόλεπτο  κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, μετά την ασταθή επέμβαση του Χουάντερσον από το σουτ του Μπρούνο Γκάμα και το ριμπάουντ του Ματέο Γκαρσία, που πέτυχε ίσως το πιο εύκολο από τα 5 τέρματα που έχει στη φετινή Super League.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι που «καίγονταν» για το θετικό αποτέλεσμα, βρήκαν δίκαια την ισοφάριση με πανομοιότυπο τρόπο, αφού ο Κουέστα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά και ο Τριάδης με σουτ μέσα από την περιοχή δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1.

Τη διαφορά όμως στην αναμέτρηση την έκανε οι ποιότητα των φιλοξενούμενων, αφού ο Ντιγκινί με μια πολύ ωραία ενέργεια, τροφοδότησε τον Μπρούνο Γκάμα που με δυνατό σουτ από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Χουάντερσον, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 69’.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. Μαντζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Οριουέλα, Κύργιας, Λούκιτς, Γκίνο, Ντούρσο (70΄Τομάς), Κονέ, Μάντζιος (λ. τρ. 27΄Ελ Χέλβε), Σικαμπάλα, Τριάδης (77΄Ακόστα)

ΑΡΗΣ (Τ. Τερζής):Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα, Μαρτίνες (70΄Βαλεριάνος), Γκάμα, Γκαρσία (λ. τρ. 55΄Γιουνές), Ντιγκινί (81΄Σόουζα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα