back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ανώμαλη προσγείωση» για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την ουγγρική Βίντι στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κρισιμότητα του αγώνα, δεν ήταν καθόλου καλοί στην αμυντική τους λειτουργία και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Χωρίς να δικαιολογήσει την ποιότητά του ο ΠΑΟΚ έβαλε σε περιπέτειες την ευρωπαϊκή πορεία του. Η ήττα (τρίτη σερί στην Τούμπα σε ευρωπαϊκό ματς) από τη Βίντι, κάνει υποχρεωτική τη νίκη σε 15 βράδια στη Βουδαπέστη, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Το ζητούμενο για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του είναι αν όντως επιθυμούν και θέλουν να συνεχίσουν να κουβαλούν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στις πλάτες τους.

Γκολ από πλάγιο δέχτηκε ο Δικέφαλος του Βορρά, σε μια φάση που ο Κρέσπο έκανε σοβαρό σφάλμα, δεν εκτίμησε πως ο Νεγκό θα τον προλάβει και ο Χούσζτι έκανε το 0-1 στο 12’.

Χωρίς καθαρή ευκαιρία στο α’ μέρος ο Δικέφαλος του Βορρά δέχτηκε και το 0-2 στο τέλος του πρώτου μέρους από κεφαλιά του Στοπίρα με κεφαλιά. Λίγες φάσεις στην επανάληψη με τον Βαρέλα σε δύο περιπτώσεις 73’ και 75’ και έχασε, ισοβαθμώντας πλέον με τους Ούγγρους και τους Λευκορώσους της Μπάτε.

Με εμφάνιση σαν την αποψινή, μάλλον, όχι, αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Βίντι ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης και στον όμιλο (με την Τσέλσι να κάνει το 3Χ3) όλα είναι ανοικτά.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάχοφ (52’ Πρίγιοβιτς), Λημνιός (46’ Ουάρντα), Πέλκας, Ελ Καντουρί, Καρέλης (66’ Μπίσεσβαρ),

Βίντι (Μ. Νίκολιτς): Κοβάτσιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάντζιτς, Χούστι (73’ Κόβακς), Νεγκό, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάζ, Σκέποβιτς (65’ Χόντζιτς), Μιλάνοφ (79’ Νικόλοφ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα