back to top
19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θ. Παπαθεοδώρου: Υπάρχει ανοχή και κάλυψη στη δράση του Ρουβίκωνα

Διαβάστε επίσης

«Η προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες εκλογές, είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και να εμποδίσουμε την παλινόρθωση της δεξιάς», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο τόνισε ότι : «Για να το πετύχουμε αυτό, όταν θα λάβουμε την τρίτη διερευνητική εντολή θα βάλουμε στο τραπέζι μια προοδευτική προγραμματική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, που αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα είναι Πρωθυπουργός».

Εκτίμησε δε, ότι το ΚΙΝΑΛ θα πάρει υψηλό ποσοστό, που αυτό θα του επιτρέπει να βάλει τη δική του ατζέντα, και να θέσει τους όρους του, για συνεργασία με το πρώτο κόμμα.

«Προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας δεν σημαίνει αυτοδυναμία στη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει ανοχή και κάλυψη στη δράση του Ρουβίκωνα

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συνολικά την Κυβέρνηση, λέγοντας ότι υπάρχει ανοχή και κάλυψη στη δράση του Ρουβίκωνα.

«Υπάρχει τρόπος να τελειώνουμε με τον Ρουβίκωνα, αλλά η Κυβέρνηση δεν θέλει να τον χρησιμοποιήσει. Όταν έχουμε υπουργούς που δίνουν στο διαδίκτυο διευθύνσεις υποτιθέμενων πολιτικών τους αντιπάλων, η λειτουργία του Κράτους βρίσκεται σε παρακμή», είπε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα