back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συντετριμμένη η οικογένεια Κόκκαλη στο «τελευταίο αντίο» του Σωκράτη

Διαβάστε επίσης

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη που έχασε τη ζωή του σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ.

Το κλίμα στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου όπως ήταν αναμενόμενο ήταν πολύ βαρύ, στο «τελευταίο αντίο» από την οικογένεια του.

Στις 11 κατέφθασε στη Μητρόπολη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ αμέσως μετά κατέφθασε  και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το στεφάνι του κου. Μαρινάκη αναφέρει «Καλές αιώνιες θάλασσες», ενώ ρίγος προκαλεί ένα μήνυμα σε στεφάνι που γράφει: «Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω ότι θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα.

Παυλίνα».

Στη Μητρόπολη βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Μαριάννα Λάτση, ο Γιώργος Λούβαρης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς , ο Γιάννης Ιωαννίδης και πολλοί παράγοντες του αθλητισμού αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», όπως οι Τζόρτζεβιτς, Γκόγκιτς και άλλοι.

Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, ο Παναγιώτης Φασούλας και άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό.

Συγκλονιστικός ήταν ο επικήδειος από τα αδέρφια του:

«Ήσουν ο μικρότερος αδερφός μας, για εμάς έγινες ο καλύτερος οδηγός. Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθείς από εκεί που είσαι, έχουμε έναν αφόρητο πόνο, απ’ την καρδιά μας το χαμόγελό σουλ. Θα είμαστε μια γροθιά, θα πάμε τον κόσμο μπροστά. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει».

Όταν η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε, η οικογένεια κατευθύνθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για την τέλεση της κηδείας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα