back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Δ. Τζανακόπουλος: Το πολιτικό και αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί

Διαβάστε επίσης

«Το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλώντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, να συμβιβαστεί με αυτό το γεγονός και τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα.

«Ο κ. Χατζηδάκης», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα».

Κ. Χατζηδάκης: Να ξεκαθαριστεί το θέμα με τις συντάξεις

«Μπορεί να το ονομάσουμε Πιέρ, Ευκλείδη ή Κωστή, αλλά οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ότι πρόκειται για τέταρτο μνημόνιο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, στις συναρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές μετά την ομιλία του Ευρωπαίου επιτρόπου, Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο κ. Χατζηδάκης προέταξε την ανάγκη να τεθούν καθαροί όροι στην πολιτική ζωή του τόπου και με αιχμή το σενάριο για ακύρωση του μέτρου της μείωσης των συντάξεων ζήτησε από τον Ευρωπαίο επίτροπο να ξεκαθαρίσει το θέμα προς όλους τους Έλληνες και ειδικά τους συνταξιούχους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα