back to top
19.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

19.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναμάς-Τυνησία:Ίσως το πιο…αντιτουριστικό παιχνίδι του Μουντιάλ

Διαβάστε επίσης

Παναμάς και Τυνησία δεν απέδειξαν με την απόδοση τους πως δεν άξιζαν να βρίσκονται στο Μουντιάλ και θα παίξουν μεταξύ τους για μία νίκη γοήτρου, αποχαιρετώντας τη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες ψάχνουν μία νίκη γοήτρου, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τη Ρωσία με ψηλά το κεφάλι, στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 21:00-ΕΡΤ 2 στο Σαράνσκ.

Η Τυνησία φαντάζει να είναι το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στους Παναμέζους, οι οποίοι ηττήθηκαν με 3-0 από το Βέλγιο και 6-1 από την Αγγλία.

Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων

Ο Κολομβιανός προπονητής του Παναμά, Ερνάν Γκόμες, δήλωσε πως:«Γράφουμε ιστορία, μπορούμε να γίνουμε το παράδειγμα και να αφήσουμε κληρονομιά για τον Παναμά στο μέλλον». Τι να πει κανείς. Όταν η ομάδα σου στα 13 σουτ που δέχτηκε προς την εστία της έως τώρα, τα 9 κατέληξαν στα δίχτυα, τι ιστορία να γράψεις.

Συμπλήρωσαν κάρτες ο δεξιός μπακ Μουρίγιο και ο μέσος Κούπερ και χάνουν το τελευταίο ματς στον όμιλο, λόγω τιμωρίας.

Από την άλλη ο προπονητής της Τυνησίας, Ναμπίλ Μααλούλ έχει αρκετά προβλήματα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια τραυματίστηκαν ο βασικός τερματοφύλακας Χάσεν και ο δεύτερος Μπεν Μουσταφά, αντίστοιχα. Κατά συνέπεια θα αγωνιστεί ο 3ος Ματλουτί. Θα απουσιάσει και ο κεντρικός αμυντικός Μπρον, ο οποίος πέτυχε το γκολ της Τυνησίας στο προηγούμενο παιχνίδι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα