back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ουρουγουάη-Ρωσία:Το ντέρμπι της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο

Διαβάστε επίσης

Ρωσία και Ουρουγουάη, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», αναμετρώνται στη Σαμάρα στις 17:00-ΕΡΤ1.

Ο Όσκαρ Ταμπάρες άφησε στην άκρη τις θεωρίες συνομωσίας για το αν η πρώτη θέση βολεύει την Ουρουγουάη επισημαίνοντας πως πάντα η ομάδα του παίζει για τη νίκη.

Αναμένεται να πάει σε σχήμα με τρεις στην άμυνα, θα μείνουν εκτός οι Βαρέλα, Κάρλος Σάντσες και Ροντρίγκες, ενώ για την αρχική 11αδα αναμένονται οι Κόατες, Νάντες και Τορέιρα.

Η Ουρουγουάη δεν θα έχει στις τάξεις της τον Χοσέ Μαρία Χιμένες, καθώς ο στόπερ της Ατλέτικο έχει έναν μυϊκό τραυματισμό.

Θα ξεκουράσει παίκτες

Η Ρωσία από την άλλη θα παραταχθεί δίχως τον Άλαν Τζαγκόεφ που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει πέσει πάνω του, προκειμένου να είναι έτοιμος στη φάση των «16». Ο Τσερτσέσοφ έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει κάποιους από τους…μεγάλους σε ηλικία παίκτες του, προκειμένου να τους έχει πιο φρέσκους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο νικητής θα πάρει την πρωτιά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοούνται οι Ρώσοι που έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων (+7 έναντι +2).

Πιθανές 11αδες:

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Κοάτες, Γοδίν, Κάσερες, Σάντσες, Τορέιρα, Μπεντανκούρ, Ροντρίγκες, Σουάρες, Καβάνι.

Ρωσία (Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μ. Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Γκαζίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοφ, Γκολοβίν, Τσερίσεφ, Σμόλοφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα