18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τέρμα τα δαχτυλίδια αρραβώνων – Η νέα τάση είναι τα ρολόγια

Διαβάστε επίσης

Τις κορυφαίες τάσεις που αναμένεται να υιοθετήσουν νύφες, γαμπροί και οι καλεσμένοι σε γαμήλιες τελετές φέτος αναδεικνύει η παγκόσμια πλατφόρμα μόδας Lyst.

Μετά από ένα χρόνο, κατά τον οποίο κυριάρχησαν οι γάμοι μέσω Zoom και η αναβολή των πάρτι και των δεξιώσεων, η Lyst προβλέπει ότι ζευγάρια και παρευρισκόμενοι θα προχωρήσουν σε γαμήλιες γιορτές με φυσική παρουσία.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από την πλατφόρμα, οι αναζητήσεις για νυφικά μίνι φορέματα, παντελόνια με διακοσμητικά στοιχεία και ψηλοτάκουνες γόβες με στρας αυξήθηκαν σταθερά κατά το τελευταίο τρίμηνο, δείχνοντας την επιστροφή των εποχών της λάμψης.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο εύρημα, είναι ότι τα ζευγάρια αρχίζουν να επενδύουν σε «ρολόγια αρραβώνων», μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, οι αναζητήσεις ρολογιών μαζί με τους όρους «γάμος», «ζευγάρι» και «δέσμευση» αυξήθηκαν κατά 42%.

Οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο γάντια για να ταιριάζουν με τα ενδύματα του γάμου τους: οι αναζητήσεις για το αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των όρων «νυφικό» και «μετάξι», έχουν σχεδόν διπλασιαστεί τους τελευταίους τρεις μήνες, χωρίς αμφιβολία λόγω έμπνευσης από την Covid -19 και τα κοστούμια στη σειρά Bridgerton.

Τα ζευγάρια υιοθετούν επίσης την ένδυση ρευστού φύλου. Μετά το φινάλε της σειράς Schitt’s Creek, στο οποίο ο Ντέβιντι Ρόουζ παντρεύτηκε φορώντας σακάκι και φούστα από τον Thom Browne, οι αναζητήσεις για «ανδρικές φούστες» αυξήθηκαν κατά 26% εντός ενός έτους.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα