back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δικαίωση για τη Βανέσα Μπράιαντ απέναντι στην αστυνομία του Λος Άντζελες

Διαβάστε επίσης

Το δικαστήριο δικαίωσε την Βανέσα Μπράιαντ, η οποία ζητούσε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των 4 αστυνομικών που μοίρασαν φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι, της κόρης του και άλλων 7 ανθρώπων.

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε. Όπως αποκάλυψαν οι L.A Times, ο δικαστής αποφάσισε ότι η Μπράιαντ μπορεί να λάβει τα ονόματα των 4 αστυνομικών που μοίρασαν φωτογραφίες από το προ 13 μηνών αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη τους, Τζιάνα, και άλλων 7 ανθρώπων.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε καταθέσει πριν μερικούς μήνες μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την ανεύρεση του δυστυχήματος, αφού τέσσερις αστυνομικοί – οι οποίοι μπήκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα – έβγαλαν φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε “επικίνδυνα χέρια” και να υπάρχει ο κίνδυνος κάποια στιγμή να βγουν στην δημοσιότητα.

Ο δικαστής Τζον Ουόλτερ αποφάσισε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών να μην μείνουν άλλο κρυφά και πλέον μπορεί η σύζυγος του Κόμπι να τα προσθέσει στην αγωγή της όσον αφορά τα πολιτικά της δικαιώματα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα