back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Ησυχία επικρατεί αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη μετά τον διπλό γύρω έντασης και επεισοδίων που ξεκίνησε αργά το μεσημέρι, με δύο τραυματισμούς αστυνομικών και 11 προσαγωγές, όταν σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων.

Το απόγευμα πορεία διαμαρτυρίας προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής πραγματοποίησαν 300 περίπου άτομα. Δεν έλειψαν τα συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και τα τρικάκια με συνθήματα κατά της χρήσης μάσκας.

Διοικητική εξέταση διέταξε η ΕΛΑΣ, μετά την ανάρτηση video στο απεικονίζεται αστυνομικός να ξυλοκοπά πολίτη.

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση.

Με μακροσκελή ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό. Το μεσημέρι ξύλο και αυταρχισμός και το βράδυ προπαγάνδα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες” έγραψε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας στην Νέα Σμύρνη σοκάρουν», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. ‘”Για στρατιωτικού τύπου καταστολή και συνειδητή κυβερνητική πολιτική ενοχοποίησης του λαού για την εξέλιξη της πανδημίας’’ έκανε λόγο το ΚΚΕ.

«Καταδικαστέα η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Σμύρνης. Επισημαίνει ότι η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους, αλλά οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής»

1.142 νέες λοιμώξεις, από αυτές 569 στην Αττική ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Στο 4,66% επιμένει ο δείκτης θετικότητας.. Στη λίστα των θυμάτων της πανδημίας προστέθηκαν 53 ακόμη άνθρωποι. Συνολικά 6758 είναι οι νεκροί στη χώρα. 466 ασθενείς covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Υπό ασφυκτική πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αττική. Σε επίπεδα ρεκόρ έχουν φθάσει οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αναφοράς. Νέες κλίνες ΜΕΘ covid παραχωρούνται καθημερινά, ωστόσο γεμίζουν αμέσως με ασθενείς που χρειάζονται διασωλήνωση. Στο πλευρό των συναδέλφων τους στα δημόσια νοσοκομεία μπήκαν και ιδιώτες γιατροί. Διευρύνεται η λίστα των εθελοντών στο Υπουργείο Υγείας. Στη μάχη και το νοσοκομείο Χαλκίδας, θα περιθάλπει περιστατικά covid σε απλές κλίνες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης των συνεργασιών με ιδιωτικά θεραπευτήρια, άφησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις προανήγγειλαν για αύριο τα συνδικάτα, με αφορμή την παγκόσμια μέρα της Γυναίκας. Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε στάση εργασίας στο Δημόσιο τομέα από τις 12:00 μετά το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στη μια μετά το μεσημέρι. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, εξήγγειλε 3ωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Το ΠΑΜΕ, διοργανώνει συγκέντρωση στις 5.30 το απόγευμα, στα Προπύλαια.

Από νέο ρήγμα μήκους περίπου έξι χιλιομέτρων που βρίσκεται νοτίως του γνωστού ρήγματος του Τυρνάβου, προήλθε η σεισμική δραστηριότητα στην Ελασσόνα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας. Όπως είπε δεν αναμένουμε κάποια νέα δόνηση στη περιοχή της τάξεως των 6 Ρίχτερ.

Υπό το φόβο των συνεχιζόμενων μετασεισμικών δονήσεων ζουν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών. Πιθανότατα την Τρίτη θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των πρώτων οικίσκων 50 τμ για τη στέγαση των οικογενειών που έχασαν τα σπίτια τους. Οι εργασίες για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού καθώς και οι εργασίες αποχέτευσης, στους χώρους που θα εγκατασταθεί ο προσωρινός καταυλισμός, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.

Οι Γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Ολιβιέ Ντασό, σε συντριβή ελικοπτέρου κοντά στην πόλη Ντοβίλ. Ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος ήταν βουλευτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος Ολιβιέ Ντασό και ένας εκ των κληρονόμων της ομώνυμης στρατιωτικής βιομηχανίας που κατασκευάζει τα αεροσκάφη Falcon, Mirage και Rafale. Με συλλυπητήριο μήνυμά του στο τούιτερ ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Διπλό τζακ ποτ σημειώθηκε στη σημερινή κλήρωση του τζόκερ με αριθμούς 14, 15, 16, 23, 43 και τζόκερ το 2

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

ΠΑΟΚ – Άρης: 2 – 2

Ολυμπιακός – Λαμία: 3 – 0 και Παναιτωλικός – Βόλος: 1 – 0

Καιρός…

Στην Αττική αύριο νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί άνεμοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

10, 6 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα