back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Δεύτερος γύρος επεισοδίων νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη. Το μεσημέρι -οπότε και ξεκίνησε η ένταση – δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και 11 άτομα προσήχθησαν κατά τη διάρκεια συμπλοκών, όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Διοικητική Έρευνα διέταξε η ΕΛΑΣ μετά τη δημοσιοποίηση Video στο οποίο απεικονίζεται αστυνομικός να δέρνει με γκλοπ έναν πολίτη.

«Καταδικαστέα η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Σμύρνης. ‘’ Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.

Για πρωτοφανή αστυνομική βία και αυταρχισμό έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.«Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας στην Νέα Σμύρνη σοκάρουν.. Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

1.142 νέες λοιμώξεις, από αυτές 569 στην Αττική ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Στο 4,66% επιμένει ο δείκτης θετικότητας. Στη λίστα των θυμάτων της πανδημίας προστέθηκαν 53 ακόμη άνθρωποι. Συνολικά 6758 είναι οι νεκροί στη χώρα. 466 ασθενείς covid νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Υπό ασφυκτική πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αττική.. Ρεκόρ νέων εισαγωγών καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο. Στο 90 και πλέον % η πληρότητα των κλινών ΜΕΘ. Και το νοσοκομείο Χαλκίδας, θα δέχεται ασθενείς κορωνοϊού από την Αθήνα. Με 10 ακόμη κλίνες ΜΕΘ ενισχύθηκε το Τζάνειο νοσοκομείο. Νέες κλίνες ΜΕΘ αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες και στο ΚΑΤ. Στη μάχη και ιδιώτες γιατροί που συνδράμουν τους συναδέλφους τους στα δημόσια νοσοκομεία.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης των συνεργασιών με ιδιωτικά θεραπευτήρια, άφησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Υπό το φόβο των συνεχιζόμενων μετασεισμικών δονήσεων ζουν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών στην Ελασσόνα.

Πιθανότατα την Τρίτη θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των πρώτων οικίσκων 50 τμ για τη στέγαση των οικογενειών που έχασαν τα σπίτια τους. Οι εργασίες για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού καθώς και οι εργασίες αποχέτευσης, στους χώρους που θα εγκατασταθεί ο προσωρινός καταυλισμός, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.

Mε αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα απευθύνει στις έξι το απόγευμα ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων στην Κοινή ειδική συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας.

Το κίνημα metoo πρέπει να ενθαρρυνθεί. Τα θύματα να μιλούν, να καταγγέλλουν. Καμία σιωπή και καμία ανοχή στην εξουσιαστική βία. Το να σπάσουμε τη σιωπή δεν είναι μόνο επιλογή, είναι ευθύνη, ανέφερε μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την 8η Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας.

«Έχεις φωνή, είμαστε δίπλα σου», είναι το μήνυμα της ΕΛΑΣ στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης. Αύριο, το Στρατηγείο της ΕΛΑΣ διοργανώνει στις 11 το πρωί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Γυναίκα».

Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος και πολιτικός Ολιβιέ Ντασό σκοτώθηκε κατά την συντριβή του ελικοπτέρου του, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο κοινοβουλευτικές πηγές και πηγές της έρευνας που διενεργείται.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ…

ΠΑΟΚ – Άρης: 0 – 2 στο 81’’

Τελικά αποτελέσματα:

Ολυμπιακός – Λαμία: 3 – 0 και Παναιτωλικός – Βόλος: 1 – 0

Καιρός…

Στην Αττική αύριο νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί άνεμοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

10, 6 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα