back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρήστος Θηβαίος: Προσπαθούμε να είμαστε όρθιοι και να επιδείξουμε ανάστημα

Διαβάστε επίσης

Ο Χρήστος Θηβαίος, παίρνει τη σκυτάλη στις διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνει ο Σταυρός του Νότου και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί του – από την ασφάλεια του σπιτιού μας –  την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία τα δικά του τραγούδια και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει. Από αυτό το πρόγραμμα δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο.

”Είμαστε σε πυρετώδη προετοιμασία, θα ακούσετε τα τραγούδια μου που είναι γνωστά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε στην περίοδο ”έπειτα από το μεγάλο μπουμ” τόνισε στον Αθήνα 9.84 και την Αριστέα Γιάννου ο Χρήστος Θηβαίο. 
«Θα ακούσετε τραγούδια από τη συνεργασία μου με τους Ανδρέου, Μαχαιρίτσα ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι ένα μικρό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο και στη συνεργασία μου με τον Χάρη Κατσιμίχα, ανέφερε.
«Μου έχει λείψει η αίσθηση του ζωντανού» είπε και τόνισε το πόσο έχει επηρεαστεί η δουλειά τους. «Σίγουρα έχει επηρεαστεί η δουλειά μας από την καραντίνα αλλά προσπαθούμε να είμαστε όρθιοι και να επιδείξουμε ανάστημα. Αυτούς που πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο τώρα είναι οι τεχνικοί που χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να δουλέψουμε» 

Την ερχόμενη Κυριακή 7.3 το live streaming του Χρήστου Θηβαίου από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα