back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Άμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων στην Αττική

Διαβάστε επίσης

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και το ενδεχόμενο να επιδεινωθεί είναι ήδη ορατό», τόνισε αναφερόμενος στην πανδημία, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας ότι η κυβέρνηση αντί να αφαιρεί εμπόδια,προσθέτει συνεχώς καινούργια.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε το σημερινό μήνυμα του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι τα νέα ακούγονται μάλλον ως κακά, αφού η πανδημία δεν μπορεί να ελεγχθεί, τα κρούσματα εκτοξεύονται,τα νοσοκομεία είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση, ενώ ο εμβολιασμός απέχει πολύ από το να είναι μαζικός.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, έκανε λόγο για μια παράλληλη πανδημία από άλλες ασθένειες που δεν αντιμετωπίζονται, αφού οι ασθενείς είναι σχεδόν αποκλεισμένοι από διαγνώσεις,θεραπείες και κρεβάτια ΜΕΘ, που αφαιρούνται από τα δημόσια νοσοκομεία για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες από τον κορονοϊό.

Ο κ. Κουτσούμπας πρότεινε την άμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων στην Αττική και ζήτησε να κινηθούν γρηγορότερα οι διαδικασίες,προκειμένου να αποκτήσει η χώρα μας πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα