back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Στη Βιτόρια για την επιστροφή στις νίκες

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στη Βιτόρια ψάχνοντας τη νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά τις συνεχείς ήττες και για τις όποιες ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες που υπάρχουν για την πρόκριση στην οκτάδα.

Έχοντας ουσιαστικά μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα playoffs, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στη Βιτόρια στις 20:00-Novasports 2, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 13η θέση της κατάταξης και χρειάζονται μόνο νίκες ως το τέλος της κανονικής περιόδου για να κυνηγήσουν το θαύμα, κάτι όμως που με βάση την ασταθή απόδοση, δεν δείχνει εφικτό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Πέραν των Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν, νοκ άουτ τέθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης με μυϊκό σπασμό στη μέση. Ντεμπούτο θα κάνει ο Κώστας Κουφός προσφέροντας μια λύση στη θέση «5».

Η Μπασκόνια είναι ενδέκατη στο 13-13 και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Nταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα