back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Πιστεύουμε σε δουλειές με δικαιώματα και αξιοπρέπεια

Διαβάστε επίσης

Η Κυβέρνηση δυστυχώς πορεύεται ακόμη χωρίς σχέδιο και ετοιμότητα, με απανωτά λάθη και αστοχίες, δήλωσε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της ψηφιακής περιοδείας του ΚΙΝΑΛ, στη Δυτική Ελλάδα.

Ο επιδημιολογικός χάρτης είναι στο κόκκινο, η αγορά και οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν. Το ΕΣΥ με την αύξηση των κρουσμάτων, και στην Αττική έφτασε πλέον στα όριά του. Οι διαθέσιμες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία εξαντλούνται, Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα έλλειψης κρεβατιών COVID, τόνισε η κ. Γεννηματά και κάλεσε την κυβέρνηση να επιτάξει κρεβάτια από τον ιδιωτικό τομέα.

Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως για τη σεξουαλική βία, τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «αντί να μας ενώσουν όσα συμβαίνουν, αντί όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουμε το κίνημα metoo, είδατε όλοι τι έγινε στη Βουλή. Κατήφορος, απογοήτευση και μικροκομματική εκμετάλλευση για τον κ. Μητσοτάκη και για τον κ. Τσίπρα. Αυτό το κίνημα πρέπει να μείνει ελεύθερο και ακηδεμόνευτο».

Τέλος, σε ότι αφορά τη Δυτική Ελλάδα η Φώφη Γεννηματά, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι έχει το πιο διάσημο brand σε παγκόσμια κλίμακα, ένα brand που κινεί δισεκατομμύρια ευρώ κάθε 4 χρόνια. Το brand Olympic. Τι θα μπορούσε να γίνει με βάση αυτό, διερωτήθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρότεινε την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου νέου προπονητικού κέντρου παγκόσμιας εμβέλειας που θα μπορούσε να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ήλιδας, και έχει έρθει στο προσκήνιο με τις ανασκαφές. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «επενδυτές και εταιρίες από όλο το κόσμο θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Στρατηγικός μας στόχος, συμπλήρωσε  η κ.Γεννηματά είναι η πλήρης απασχόληση και προτείνουμε την παροχή κινήτρων για τη δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα