back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 29-02021

Διαβάστε επίσης

Η «Ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή έρχεται απόψε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα του viva.gr. Το έργο μεταφέρεται στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκος Λίτσης, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Αποστόλης Τότσικας. Δείτε την παράσταση σε οnline streaming και το Σαββατοκύριακο. Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ και 99 σεντς.

Η Μάρθα Φριντζήλα και η Κατερίνα Πολέμη ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, με αφορμή την συναυλία του Θεάτρου Πορεία «Αφιερώσεις», που θα αγκαλιάσει μουσικές από ολόκληρο τον κόσμο. Η συναυλία μεταδίδεται αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα του Θεάτρου Πορεία στις 21.00. Το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται με την «Όμορφη Ζωή» του Νικόλα Πιοβάνι και της Λίνας Νικολακοπούλου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για μία live streaming συναυλία, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 21.00. Δείτε τη συναυλία δωρεάν στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πολιτισμού, καθώς και στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα