back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Σπανούλης άφησε…παράθυρο επιστροφής στην Εθνική για το προολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Βασίλης Σπανούλης, στο περιθώριο της φιλανθρωπικής αναμέτρησης με τον Κολοσσό, άφησε ανοιχτή την πιθανότητα για επιστροφή του στην Εθνική ομάδα για το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Μία ευχάριστη δήλωση-βόμβα έκανε ο Βασίλης Σπανούλης. Λίγα μόλις λεπτά μετά από το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Κολοσσός, του πρώτου φιλικού αγώνα στο πλαίσιο του προγράμματος “Monday Night Against Covid-19” της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει με την Εθνική Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, στο τέλος του Ιουνίου.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου που μετάδωσε το παιχνίδι στην ΕΡΤ, έκανε την ερώτηση και ο Σπανούλης δεν μπορούσε να την αποφύγει, πέντε χρόνια μετά από το τελευταίο του ματς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Ελλάδα θα παίξει στον Καναδά, αρχικά απέναντι στην Κίνα και τους οικοδεσπότες και αν προχωρήσει με κάποιες εκ των Ουρουγουάη, Τσεχία, Τουρκία. Το τουρνουά θα γίνει 29/6 έως 4/7.

Η δήλωση του Σπανούλη:

“Σπουδαίο αυτό που κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έγιναν δωρεές και σε νοσοκομεία. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να σωθούμε από αυτή την τραγική πανδημία. Δυστυχώς ούτε εμείς ήμασταν εξαίρεση, μακάρι να περάσει όλο αυτό, να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε όλοι. Στην ερώτηση για την Εθνική είπε: “Θα δούμε, ναι (το αφήνω ανοιχτό), θα δούμε”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα