back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Αθηναίων: Δέσμη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Διαβάστε επίσης

Αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις που θα πληγούν από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στο Δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή την συζήτηση για το αμετάβλητο των δημοτικών τελών του 2021 στο ίδιο επίπεδο με φέτος, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι ο Δήμος ετοιμάζει δέσμη μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορωνοϊό επισημαίνοντας ότι οι επιχειρήσεις αυτές είναι κυρίως αυτές με χαρακτήρα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στη διάθεση της Σάμου συνεργεία του Δήμου

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Μπακογιάννης ανακοίνωσε ότι έχει μιλήσει με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλια σχετικά με την παροχή βοήθειας της Αθήνας προς την Σάμο επισημαίνοντας ότι τα συνεργεία του δήμου είναι στην διάθεση της κοινωνίας της Σάμου που δοκιμάζεται από τον καταστροφικό σεισμό. Μάλιστα ο δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι έχει στείλει και email στον Τούρκο ομόλογο του της Σμύρνης εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και την επιθυμία της Αθήνας να τον βοηθήσει αν χρειαστεί.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα