back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ήττα στη Λισαβόνα για τον Ολυμπιακό με 2-0 από την Πόρτο

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Πόρτο στη Λισαβόνα για την 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με το γκολ του Βιέϊρα στο 11’ με συνέπεια να αλλάξουν οι συνθήκες της αναμέτρησης εις βάρος τους.

Παρά τις προσπάθειες των Βαλμπουενά και Φορτούνη οι Πορτογάλοι δεν απειλήθηκαν, ενώ στο 85’ εδραίωσαν τη νίκη τους με το γκολ που σημείωσε ο Ολιβέιρα.

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε ως το φινάλε με αξιώσεις την ισοφάριση, είχε τις ευκαιρίες του, ωστόσο η Πόρτο ήταν αυτή που βρήκε τον τρόπο να πετύχει το 2-0 λίγο πριν το τέλος με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος ήταν και με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου.

Στα… θετικά της βραδιάς, η νίκη της Σίτι στη Μασσαλία που αφήνει πλέον τη Μαρσέιγ στο 0 μετά από δύο αγωνιστικές.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Μαρσέιγ-Μάντσεστερ Σίτι 0-3. Η βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 6, Πόρτο, Ολυμπιακός 3, Μαρσέιγ 0.

Επόμενο παιχνίδι για τους «ερυθρολεύκους» στις 3 Νοεμβρίου με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Πέπε, Ζαϊντού, Σέρχιο Ολιβέιρα, Ουρίμπε, Κορόνα (69′ Εβανίλσον), Βιεϊρά (60′ Ναγκαζίμα), Οτάβιο (69′ Ντρούχιτς), Μαρεγκά

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας (70′ Βινάγκρε), Μπουχαλάκης (84′ Χασάν), Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (70′ Μπρούμα), Βαλμπουενά (84′ Πέπε), Μασούρας (53′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα