back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Την αναβολή του αγώνα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Παναθηναϊκός αποφάσισε η Ευρωλίγκα, λόγω του κρούσματος κορονοϊού που ανιχνεύθηκε στην ομάδα του «τριφυλλιού».

Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί αύριο στις 7μμ στην Αγία Πετρούπολη, στην οποία αδυνατεί να μεταβεί η αποστολή του Παναθηναϊκού λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην περίπτωση που ανιχνευθεί κρούσμα κορονοϊού σε ομάδα.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να αναβάλλει τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα μετά και την απόφαση των ελληνικών αρχών να θέσουν σε καραντίνα τον Παναθηναϊκό. Οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΓΓΑ) ενημερώθηκαν άμεσα και έκριναν πως είναι εξόχως επικίνδυνο να ξεκινήσει το ταξίδι των «πράσινων» για την Αγία Πετρούπολη.

Παράλληλα, η Ευρωλίγκα και η υγειονομική της υπηρεσία ενημερώθηκαν και προχώρησαν στην αναβολή της προσεχούς αναμέτρησης.

Να υπενθυμίσουμε πως μέλος των «πράσινων» διεγνώσθη θετικό στον covid 19 μετά από συμπτώματα που εμφάνισε. Επί προσθέτως, υπάρχουν και κάποια ακόμη μέλη που εμφανίζουν συμπτώματα, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλους και φυσικά στις αρχές.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα