back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σ. Λιβανός: «Αυτό που κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας είναι να απολογούνται οι βουλευτές του για τη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε επίσης

«Εντελώς λάθος, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά θέματα αλλά και για την πανδημία η πολιτική κίνηση Τσίπρα να θέσει θέμα αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και του κ. Σταϊκούρα»

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Αλεξάνδρα Βουδούρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός.

«‘Έθεσε θέμα δυσπιστίας για το σύνολο της κυβέρνησης και τελικά αυτό που κατάφερε είναι να απολογούνται οι βουλευτές του για την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που κατήργησε τη προστασία της πρώτης κατοικίας,  που έβαλε την υπογραφή του για να γίνουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και που κυνηγά τον πρώην σύντροφο του κ. Λαφαζάνη στα δικαστήρια» τόνισε ο κ Λιβανός.

Ανέφερε μάλιστα πως θα μπορούσαν να μετατρέψουν σε ψήφο εμπιστοσύνης την πρόταση αλλά: «σταθήκαμε στο γράμμα του νόμου και δώσαμε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να αναπτύξει τη θέση του με τον τρόπο που ορίζει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής. Τελικά σύρθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν μία αγγαρεία, ενώ για τους βουλευτές μας ήταν ένα ευχάριστο 4ημερο καθώς μπόρεσαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους, στηρίζοντας την κυβέρνηση, την οικονομική και συνολική πολιτική»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα