back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντίδραση ΠΟΘΑ στα νεά μέτρα: «Η κυβέρνηση φέρεται εκδικητικά στον Πολιτισμό»

Διαβάστε επίσης

Την αντίδραση της στα νέα μέτρα της κυβέρνησης σύμφωνα με τα οποία αναστέλλονται όλες οι παραστάσεις και σε ανοιχτούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, εξέφρασε με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΘΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για εκδικητική στάση απέναντι στο πολιτισμό και τονίζει ότι την ημέρα που δημοσιεύονται οι εικόνες της ντροπής που δείχνουν τον συνωστισμό στα ΜΜΜ, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει και τον τελαυταίο πυρήνα πολιτισμού που είχε μείνει ζωντανός. «Είμαστε εδώ, ενωμένοι και αποφασισμένοι. Και θα απαντήσουμε απαιτώντας: Μέτρα στήριξης τώρα και για όλους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση

«Την ημέρα που δημοσιεύονται οι εικόνες της ντροπής που δείχνουν τον συνωστισμό στα ΜΜΜ με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς ανακοινώνει το κλείσιμο του τελευταίου πυρήνα πολιτισμού που είχε μείνει ζωντανός, των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων, χωρίς την παραμικρή μέριμνα για τους εργαζόμενους μετά από το γενικό lock down στον Πολιτισμό.
Έχουμε πια πειστεί ότι η κυβέρνηση φέρεται εκδικητικά στον Πολιτισμό, χρησιμοποιώντας καί τούς πάντα πρόθυμους. Την διαβεβαιωνουμε ότι κανένας δεν θα μπορέσει να μας διασπάσει. Είμαστε εδώ, ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Και θα απαντήσουμε απαιτώντας: Μέτρα στήριξης τώρα και για όλους.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΘΑ»

Την ημέρα που δημοσιεύονται οι εικόνες της ντροπής που δείχνουν τον συνωστισμό στα ΜΜΜ με αποκλειστική ευθύνη της…

Gepostet von ΠΟΘΑ am Dienstag, 22. September 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα