back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Λένα Μαντά στον Αθήνα 9.84 για την Ημέρα της Γυναίκας

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9. 84, ο σταθμός της πόλης, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αφιερώνει ολόκληρο το πρόγραμμά του στις γυναίκες που εξακολουθούν να αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων, την προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων τους και για την κατάκτηση της ουσιαστικής ισότητας.

Στην Κατερίνα Πουλοπούλου μίλησε η συγγραφέας Λένα Μαντά: «’Οσο μεγαλώνω σταματάω να πιστεύω μέρες σαν την σημερινή. Μπορεί να είναι μια απλή υπενθύμιση αλλά δεν την θεωρώ ως μέρα γιορτής. Δεν αξίζει μια μέρα το χρόνο να θυμούνται όλοι ότι σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας, να προσφέρουμε ένα λουλούδι όταν τις υπόλοιπες 364 μέρες η γυναίκα δίνει μάχη για τα αυτονόητα»

Σε ερώτηση για τις ηρωϊδες των βιβλίων της η κ Μαντά τόνισε: «Στα βιβλία μου πάντα προσπαθώ να υπερτονίσω όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της γυναίκας και κυρίως τη δύναμή της, δύναμη που πολλές φορές την ξεχνάει. Σε όλα τα βιβλία μου οι ηρωϊδες, πιάνουν τη ζωή από τα μαλλιά και τρομάζουν τη ζωή και όχι η ζωή εκείνες. Υπάρχουν ηρωϊδες που λυγίζουν αλλά δεν τσακίζουν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα