back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δένδιας με Σούκρι: Το θέμα οικοπέδων με Αίγυπτο κατ’ ουσίαν έχει επιλυθεί

Διαβάστε επίσης

Καθαρά τεχνικό θέμα που αφορά την αιγυπτιακή πλευρά χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το θέμα που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη προκήρυξη οικοπέδων από την Αίγυπτο, στην Ανατολική Μεσόγειο. “Η ελληνική πλευρά το θεωρεί επί τη βάσει των αναρτήσεων της αιγυπτιακής πλευράς, ένα θέμα το οποίο κατ’ ουσίαν έχει επιλυθεί” ξεκαθάρισε ο υπουργός.

Όπως τόνισε είχε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αιγύπτιο ομόλογο του “τις ελληνο-αιγυπτιακές σχέσεις, σχέσεις εγκάρδιες, στενότατες, σχέσεις οι οποίες βασίζονται και στην στενή προσωπική σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Al Sisi”.

Στις δηλώσεις αυτές προέβη πριν από λίγο ο κ Δένδιας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη στη Λάρνακα, τον οποίο και αναμένει όπως είπε ξανά σύντομα στην Αθήνα “για να συνεχίσουμε τη διαρκή και στενή συνεργασία ενόψει των μεγάλων προκλήσεων και με την ελπίδα πάντα να οδηγήσουμε τα πράγματα σε ένα ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα”.

Αλεξάνδρα Βουδούρη

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα