back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναρρώνει μετά την επέμβαση καρδιάς ο πρίγκιπας Φίλιππος

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ επέστρεψε σήμερα στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου όπου είχε εισαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, έπειτα από την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε σε ένα άλλο κέντρο.

Σε μια περίοδο κρίσης για τη βρετανική μοναρχία, πριν από την προβολή στις ΗΠΑ μιας πιθανόν «εκρηκτικής» συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν, ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο St Bartholomew’s, στο κέντρο του Λονδίνου. Εκεί, υποβλήθηκε σε μια «επέμβαση» για ένα προϋπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα.

«Μετά την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον δούκα του Εδιμβούργου στο νοσοκομείο St Bartholomew’s την Τετάρτη, η αυτού υψηλότητά του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King Edward VII σήμερα το πρωί», ανέφερε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε ένα δελτίο τύπου.

Ο πρίγκιπας, που θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον Ιούνιο, θα παραμείνει εκεί «κάποιες ημέρες για να συνεχίσει τη θεραπεία του», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα