back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Ελασσόνα κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

O γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, μαζί με τον αρμόδιο βουλευτή για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Καμίνη, την Βουλευτή Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και τοπικά στελέχη, επισκέφθηκε τις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά Δαμάσι και Μεσοχώρι, καθώς και το συντονιστικό που έχει στηθεί στο στρατόπεδο Τυρνάβου. Δήλωσαν την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στους πληγέντες, αλλά και την δέσμευση ότι θα λάβει όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τα άμεσα μέτρα στήριξης τους.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι η πίεση που δέχεται εν μέσω πανδημίας η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας, της Λάρισας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, μετά τις πλημμύρες και τώρα τους σεισμούς.

«Το πρώτο που προέχει είναι η στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί. ‘Αμεση στήριξη τόσο για την αποκατάσταση των ζημιών, όσο και για την επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Χωρίς τα λάθη και τις καθυστερήσεις που χαρακτηρίζουν τις κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, δίπλα στους πληγέντες, και θα συνεχίσει, πιέζοντας στη Βουλή, για να γίνουν όλα τα αναγκαία μέτρα πράξη».

Επίσης, συνεχάρη τον διευθυντή και τους δασκάλους του δημοτικού σχολείου Δαμασίου, που με την ψυχραιμία τους κατόρθωσαν να οδηγήσουν με ασφάλεια τους 63 μαθητές εκτός του ετοιμόρροπου κτιρίου. «Αν δεν υπήρχαν αυτοί, σήμερα, πιθανώς, η συζήτηση θα ήταν τραγικά διαφορετική», υπογράμμισε.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα