back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δρίτσας: Ενώπιον των Ελλήνων θέλω να λογοδοτήσω, να εξηγήσω και να αποκαταστήσω

Διαβάστε επίσης

«Ενώπιον των Ελλήνων θέλω να λογοδοτήσω, να εξηγήσω και να αποκαταστήσω». Με αυτή τη φράση ο Θοδωρής Δρίτσας απευθύνθηκε στη Βουλή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη δήλωσή του ότι δεν «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν».

O κ. Δρίτσας παραδέχτηκε ότι η δήλωσή του ήταν ατυχής, λέγοντας ότι στη ραδιοφωνική συνέντευξη ήταν περισσότερο χαλαρός από όσο έπρεπε.

«Δεν σήκωσα ούτε ένα χαλίκι ποτέ για να το πετάξω και να ασκήσω βία. Αυτή είναι η παράδοση της Αριστεράς που υπηρέτησα χρόνια, από διάφορες πλευρές, και της εξωκοινοβουλευτικής και της θεσμικής. Γιατί αυτή είναι η διαδρομή μου», ανέφερε ο κ Δρίτσας.

Ως ένα βήμα πίσω χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την τοποθέτηση Δρίτσα προσθέτοντας ωστόσο ότι «είναι αργά για δάκρυα κ. Δρίτσα», καλώντας επίσης τον κ Δρίτσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις της κ Κούρτοβικ ότι «θα βρεθούμε σε συνθήκες απειλής της κοινωνικής ειρήνης».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε πως κανείς δεν θέλει να πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας και κανένας άλλος και πως είναι άλλο αυτό κι άλλο να εκβιάζει ο κάθε Κουφοντίνας, καθώς αύριο μπορεί να εκβιάζει ο Μιχαλολιάκος και μεθαύριο ο Ξηρός. «Υπάρχει κράτος δικαίου και ισονομία, δεν θα ικανοποιήσουμε τα καπρίτσια του κακομαθημένου τρομοκράτη», είπε.

Παναγιωτόπουλος: Δηλώσεις σαν του κ. Δρίτσα ρίχνουν αχρείαστο δηλητήριο στο δημόσιο βίο

«Δηλώσεις σαν αυτές του κ. Δρίτσα ρίχνουν αχρείαστο δηλητήριο στο δημόσιο βίο. Εκτρέπουν τη συζήτηση από τις μείζονες εθνικές προκλήσεις», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις.

«Για να πάει μπροστά ο δημόσιος βίος, χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη» είπε ο υπουργός αναφερόμενος στον Έλληνα ευπατρίδη ο οποίος παρασημοφορήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πριν από λίγο καιρό του είχε απονεμηθεί και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο βαθμός του υποστρατήγου επί τιμή, για τη συνολική προσφορά του στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα