back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Γράμματα αγάπης» από τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών σε πόλεις και αεροδρόμια

Διαβάστε επίσης

Mε «Γράμματα αγάπης από την Αθήνα» ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών κορυφώνει τη νέα ψηφιακή του καμπάνια προς τους λάτρεις της πόλης στο εξωτερικό, με τίτλο «Love letters to fellow cities», στέλνοντας την αγάπη της Αθήνας σε άλλες πόλεις και αεροδρόμια. Το ξεκίνημα της ενέργειας γίνεται με την Κύπρο.

«Love, Athens» είναι η υπογραφή της πόλης στις «καρτ-ποστάλ» με τα μηνύματα προσμονής και αισιοδοξίας που απευθύνει το αεροδρόμιο της Αθήνας σε πόλεις και αεροδρόμια, ως την πολυπόθητη στιγμή της επανασύνδεσης χωρίς περιορισμούς.

Η Λάρνακα και η Πάφος είναι οι πρώτες αγαπημένες πόλεις που λαμβάνουν το μήνυμα, ανταποδίδουν και παίρνουν με τη σειρά τους τη σκυτάλη σε αυτή τη μεταδοτική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσμονής του ταξιδιού, που έρχεται να συμπληρώσει την ψηφιακή καμπάνια της σύμπραξης «This is Athens & Partners», στην οποία ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει διαχρονικά δυναμικά για την ανάπτυξη και την προβολή της ελληνικής πρωτεύουσας ως προορισμού στις διεθνείς αγορές.

Από τη Λάρνακα και την Πάφο ξεκινά αυτό το ταξίδι στον κόσμο, ενώ το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, το Βερολίνο, το Μιλάνο, η Βενετία, η Λισαβόνα, η Βουδαπέστη, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και το Βουκουρέστι είναι κάποιες από τις πόλεις που βρίσκονται στη λίστα της Αθήνας και θα λάβουν τη δική τους καρτ-ποστάλ, η καθεμιά με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Η ενέργεια «Love letters to fellow cities» θα υλοποιηθεί μέσω των διαδικτυακών καναλιών επικοινωνίας (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστοσελίδες) των αεροδρομίων που θα συμμετάσχουν.

«Σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη, συνολικότερα για τις κοινωνίες μας και ειδικότερα για τον τουρισμό εποχή, στρατηγική επιλογή τόσο του This is Athens & Partners όσο και ειδικότερα του Αεροδρομίου της Αθήνας είναι η αναβίωση του μηνύματος ότι η Αθήνα αποτελεί κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό» τόνισε αναφερόμενη στην ενέργεια «Love letters to fellow cities» η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ιωάννα Παπαδοπούλου.

«Μέσω των αρχών της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης, η Αθήνα μετατρέπεται σε πρόσωπο που βιώνει την απουσία των επισκεπτών της και επικοινωνεί μαζί τους, αλλά και με τις εξίσου ταλαιπωρημένες από την πανδημία «αδελφές» πόλεις, υπογράφοντας τα ιδιαίτερα αυτά μηνύματα σε αθηναϊκές καρτ-ποστάλ και φωτογραφίες και αναμένοντας να υποδεχθεί και πάλι τους επισκέπτες της όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν» σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου.

Από την πλευρά της, η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, επισήμανε ότι «H ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα του αεροδρομίου της Αθήνας δεν θα μπορούσε παρά να ήταν άμεση και θετική. Πέραν του ότι η Αθήνα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Κύπριους επιβάτες, υπάρχουν πολλά κοινά σημεία επαφής και οι δεσμοί μας είναι αναπόσπαστοι. Η συγκεκριμένη δράση αλλά και οι καρτ ποστάλ εκφράζουν απόλυτα τα συναισθήματα και μας φέρνουν -έστω και νοητά- πιο κοντά. Όσος χρόνος κι αν παρέλθει λόγω της πανδημίας μέχρι να περπατήσουμε ξανά στα στενά της Πλάκας, να δούμε ξανά την αγαπημένη μας πόλη απ’ τον λόφο του Λυκαβηττού, η Αθήνα θα έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας. Πάντα θα αναπολούμε τις στιγμές που ζήσαμε εκεί και πάντα ονειρευόμαστε όσα θα ζήσουμε ξανά».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα