back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τον απέκλεισε από τη διοργάνωση.

Η εξαιρετική ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έπιασε στον… ύπνο τον Παναθηναϊκό, σκόραρε δυο φορές στα πρώτα εννιά λεπτά του αγώνα και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με δύο νίκες.

Μπορεί να βάλει «φωτιά» στα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού βρίσκεται στην τετράδα και μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, δεν ήταν συγκεντρωμένος στο ξεκίνημα και το πλήρωσε με αποτέλεσμα να χάσει τον βασικό του στόχο από νωρίς και να περιορίζεται πλέον στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Τρίτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα και πρώτη μετά από 11 χρόνια, όταν τότε είχε αποκλειστεί στην τετράδα από τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ(59’ Μαουρίσιο), Μολό, Χατζηθεοδωρίδης(65’ Χουάνκαρ), Νιάς, Βιγιαφάνες(65’ Μακέντα), Ιωαννίδης(46’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης(65’ Νγκμπακοτό), Καρλίτος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο(87? Εραμούσπε), Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Μιλιτσεάνου(76?Κριζμάν), Παμλίδης(65’ Νάουμετς)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα