back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Την ανατολική Πελοπόννησο, ιδιαιτέρως την περιοχή της Αργολίδας, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Βόρεια Αττική πλήττουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο κυκλώνας δείχνει να κινείται προς την Εύβοια την Ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες . Στην Αττική μέχρι αργά το βράδυ θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχει συσσώρευση υδάτων στην περιοχή της Κορινθίας και έχει δημιουργήσει έντονα προβλήματα ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου η πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για κοπές δέντρων . Κυκλοφοριακό πρόβλημα αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου μετά το Ξυλόκαστρο λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Πάτρα εξ αιτίας φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

Γενικό το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό. .Λειτουργεί και πάλι το πορθμείο Ρίο – Αντίρριο . Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται ανά διαστήματα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας συνέστησε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με ανάρτησή του στο Τουίτερ καλεί τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Συμπλοκές πριν από λίγο στο κέντρο μεταναστών στην Μαλακάσα με πληροφορίες για  ένα νεκρό.

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος των φαναριών της Βιομηχανικής Περιοχής όταν τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο τροχαίο με νταλίκα.

Ξεκίνησε από σήμερα η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στα εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και στις διπλωματικές και προξενικές αρχές στο εξωτερικό.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 7 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το βράδυ, ανέφερε η εκπρόσωπος της εφορευτικής επιτροπής του δημοψηφίσματος , υπογραμμίζοντας πως η ψηφοφορία σε όλα τα εκλογικά τμήματα διεξάγεται ομαλά. Αύριο οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Μία πρώτη εικόνα αποτελέσματος αναμένεται μία ώρα αργότερα, στις 8 το βράδυ, τοπική ώρα. Ψηφίζουν 1,8 εκατομμύριο πολίτες, με μεγάλο ζητούμενο για τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, τη συμμετοχή. Ο ΑΘΗΝΑ 9,84 με έκτακτη εκπομπή από τις 8 το βράδυ, με την Μυρσίνη Λιοναράκη και τη Δομίνα Διαμαντοπούλου στο στούντιο, θα μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις, τις αντιδράσεις και τα αποτελέσματα.

Στην Ισπανία, τουλάχιστον έξι άνθρωποι συνελήφθησαν στη Βαρκελώνη σήμερα, καθώς διαδηλωτές υπέρ και κατά της ανεξαρτησίας της Καταλονίας συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, δύο ημέρες πριν από την πρώτη επέτειο του δημοψηφίσματος για την απόσχιση.

 

Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα .

Και ο καιρός…

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και αύριο στην Αττική , ωστόσο βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα