back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κέντρα αισθητικής: Η υγιεινή με την αισθητική βαδίζουν μαζί

Διαβάστε επίσης

Ικανοποιητική χαρακτηρίζουν την κίνηση οι επαγγελματίες του χώρου των κέντρων αισθητικής που άνοιξαν ξανά για το κοινό από την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Μανώλης Κριθαρούλας ιδιοκτήτης κέντρου αισθητικής στη Νέα Ιωνία μιλώντας στο Αθήνα 984 σημείωσε ότι «υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση» ωστόσο σημείωσε ότι «ο κόσμος ακόμα δεν κλείνει πακέτα η επόμενα ραντεβού γιατί φοβάται το ενδεχόμενο μήπως ξανακλείσουμε σύντομα τα κέντρα». Πρέπει να μείνουμε ανοιχτοί με ασφάλεια σημείωσε ο ίδιος «για να κρατήσουμε όλο το προσωπικό και να μην χαθούν θέσεις εργασίας».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ντελέζος λέκτορας υγιεινής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μιλώντας επίσης στον Αθήνα 984 σημείωσε ότι «τα προκαθορισμένα ραντεβού, η τήρηση των αποστάσεων, η χρήση αντισηπτικών, ο επαρκής εξαερισμός και η συνεχής απολύμανση των χώρων αποτελούν μερικά από τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι χώρο μπαίνει ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Ενώ υπάρχει λίστα με τα στοιχεία όσων εισέρχονται για την περίπτωση ιχνηλάτησης. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.

«Οι υπηρεσίες εφαρμόζονται με ασφάλεια σε ατομικές καμπίνες, με αποστάσεις και η διάρκεια της θεραπείας έχει μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται. Η υγιεινή με την αισθητική βαδίζουν μαζί» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας τέλος ότι τα κέντρα αισθητικής διαθέτουν άδεια πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Παναγιώτης Θεοδωροπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα