back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μεγάλη κίνηση στο εμπορικό κέντρο Μall στο Μαρούσι

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη και αδιάκοπη ήταν η προσέλευση του κόσμου στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι κατά την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του.

Η λειτουργία του εμπορικού κέντρου έγινε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι επισκέπτες που προσέρχονταν στο Mall φορώντας μάσκες περνούσαν μέσα από ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο όπου με ειδικές κάμερες γινόταν θερμομέτρηση προκειμένου να μπουν στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου.

Ο Αθήνα 984 βρέθηκε στο Μαρούσι και συνομίλησε με πελάτες και υπαλλήλους. «Η πρώτη μέρα κύλησε με αυξημένη προσέλευση και αρκετές πωλήσεις», μας ανέφερε υπάλληλος μεγάλης εμπορικής αλυσίδας που διατηρεί κατάστημα στο εμπορικό κέντρο.

Είναι ενδεικτικό ότι από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι και τις 8.00 το βράδυ όπου έκλεισε το εμπορικό κέντρο εκατοντάδες πολίτες εισήλθαν παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο στην περιοχή. «Ήρθαμε να ψωνίσουμε μετά από δύο μήνες. Οι τιμές είναι πολύ καλές και υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις», μας ανέφερε μια παρέα νεαρών.

Σε ορισμένα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης υπήρχαν μεγάλες ουρές, αφού ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών για καταστήματα έως 100 τ.μ. ήταν 4 άτομα και για κάθε επιπλέον 25 τ.μ μπορούσε να εισέλθει ένας ακόμα πελάτης.

Οι καταναλωτές είχαν δύο ώρες στην διάθεση τους για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου τα οποία είχαν μεγάλες εκτυπώσεις στα προϊόντα τους. «Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και 60% σε ορισμένα είδη και υπάρχει μεγάλο απόθεμα προϊόντων», μας ανέφερε υπάλληλος καταστήματος υπόδησης.

Να σημειώσουμε ότι ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο είναι 2.975 άνθρωποι. Σε πολλά σημεία υπάρχουν αντισηπτικά όπου μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν οι καταναλωτές, ενώ η χρήση μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους ασφαλείας του Mall στο Μαρούσι:

Το εμπορικό κέντρο έχει ωράριο λειτουργίας 08.00-20.00

Ο αερισμός των εγκαταστάσεων γίνεται με 100% φυσικό αερισμό

Συνίσταται η χρήση των κυλιόμενων και όχι των ανελκυστήρων

Υπενθυμίζεται πως οι καταναλωτές μπορούν να μεταβούν στο εμπορικό κέντρο της προτίμησής τους αφού πρώτα στείλουν με sms τον κωδικό 2 στο 13033.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα