back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 2-1: «Εκτέλεση» από την άσπρη βούλα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έχασε στη Μασσαλία με 2-1 από τη Μαρσέιγ. Προηγήθηκε με τον Καμαρά, αλλά δέχτηκε δύο γκολ από εκτελέσεις πέναλτι.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν πολύ σκληρή ήττα με 2-1 στο «Βελοντρόμ» με δύο πέναλτι, έμειναν και τυπικά εκτός συνέχειας στο Champions League και η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

O Καμαρά άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες στο 33’ με φοβερό σουτ και οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς από την άσπρη βούλα την οποία έδειξε ο Μανθάνο πρώτη φορά για άτσαλο μαρκάρισμα του Τοβέν και ο Παγέ ισοφάρισε με άψογη εκτέλεση στο 55’. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε και πάλι στο 75’, έπειτα από υπόδειξη για χέρι του Ραφίνια σε μια εντελώς οριακή φάση, που οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται πως ήταν εκτός περιοχής.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βίλας Μπόας έφτασε τον Ολυμπιακό στους 3 βαθμούς στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική την Πόρτο στο Φάληρο, προκειμένου να είναι σίγουρα τρίτος και να συνεχίσει στο Europa League, την ίδια ώρα που η Μαρσέιγ θα αγωνίζεται στο Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι.

Μαρσέιγ: Μανταντά – Σακάι, Τσαλέτα Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί – Ρονζιέ (85′ Γκεγιέ), Καμαρά, Κουισάνς (56′ Σανσόν)- Τοβέν (90+5 Ακέ), Παγιέτ, Μπενεντέτο (46′ Ζερμέν)

Ολυμπιακός: Σα – Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας – Εμβιλά (79′ Μασούρας), Μπουχαλάκης, Καμαρά – Βρουσάι (90+2 Σουντανί), Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα