back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να “κλειδώσει” την πρόκριση στην Ολλανδία

Διαβάστε επίσης

Να αγγίξει την πρόκριση στους «32» του Europa League θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στο «Φίλιπς Στάντιον» ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του Europa League στις 22:00-Cosmote Sport 2.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την πρώτη τους νίκη επί ολλανδικού εδάφους, ώστε να γίνουν φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προβληματίστηκε αρκετά για το αριστερό άκρο της άμυνας και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Κρέσπο να παίζει στη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Κρέσπο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας και Σβαμπ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί θα παίξουν με τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Μποσαγκλί, Τεζέ, Μαξ, Μαντουέκε, Σανγκαρέ, Ροζάριο, Γκάμπο, Μόλεν και Ζάχαβι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τρεϊμάνις από την Λετονία, με βοηθούς τους Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοβιτς και τέταρτο τον Γκολούμπεβς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα