back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Να το κάνει όπως στην Ουκρανία κόντρα στη Ζόρια

Διαβάστε επίσης

Τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ψάχνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League στις 19:55-CosmoteSport 3 και θέλει μόνο τη νίκη. Πριν από τρεις εβδομάδες η «Ένωση» κατάφερε να κερδίσει με σκορ 4-1 στην Ουκρανία, κάτι που θέλει να επαναλάβει και σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι ο Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι και Ινσούα. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Κρίστιτσιτς και ο Σιμόες, με τον Τάνκοβιτς και Μαχαίρα. Σε ρόλο… Μάνταλου θα είναι ο Λιβάγια και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με τους Σεφτσένκο, Κχομσενάβσκι, Βερνιντάμπ, Αμπού, Ιβανισένσιο, Γιουρσένκο, Κοτσέργκιν, Τσιγκάνικς, Καμπάγεβ, Λούνοβ, Γκρόμοβ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν, με βοηθούς τους Ζεγιάνοφ, Αμιράλι και τέταρτο τον Μαμάντοφ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα