back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 05-11-2020

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάμε με το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που επιστρέφει διαδικτυακά από σήμερα έως τις 15 Νοεμβρίου, με σύνθημα «Σινεμά με κάθε τρόπο». Το φεστιβάλ παρουσιάζει 177 ταινίες από όλο τον κόσμο, ανατρεπτικούς δημιουργούς και συναρπαστικά αφιερώματα. Το πρόγραμμα και οι πληροφορίες για τις ταινίες είναι διαθέσιμα στο filmfestival.gr. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε.

Συνεχίζουμε με θέατρο. Η παράσταση «Μάρτυρες των Αθηνών» σε κείμενο & σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη παρουσιάζεται από το κανάλι της Περιφέρειας στο ΥouΤube, με αφορμή τα εβδομηνταπέντε χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας. Η παράσταση διατίθεται δωρεάν και ξεκινάει στις 8 και μισή το βράδυ.

Κλείνουμε με το πρότζεκτ Dancewalk που παρουσιάζουν το Ίδρυμα Fluxum και το Flux Laboratory Athens σε συνεργασία με την ομάδα Neopost Foofwa. H περφόρμανς «Dancewalk – Retroperspectives» παρουσιάζεται σήμερα ζωντανά και θα μεταδοθεί με live streaming από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην ιστοσελίδα του Flux Laboratory. Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 8 Νοεμβρίου με έναν διαφορετικό μαραθώνιο χορού και περπατήματος, με live performance και πλούσιο online υλικό. Περισσότερες πληροφορίες στο FluxLaboratory.com.

Ήταν οι προτάσεις τις ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα